TONY DØVIK TIL MINNE

Det var en trist melding å få mens vi hadde dugnad på klubbhuset om at Tony Døvik sist lørdag hadde gått bort 83 år gammel. Tony ble utnevnt til æresmedlem i 2020 noe som burde ha skjedd for mange år siden. For det var i 50/60 og 70 årene han satte sitt preg på Fossum både på banen som en solid midtstopper på A-laget, etter hvert som dommer kombinert med flere år med tillitsverv blant annet som leder i 1974. Tony var en sentral og betydningsfull person i denne viktige perioden. En oppbyggingsperiode som la grunnlaget for det Fossum er i dag. Kona Gerd var med i damegruppa og var en av de som la ned stor innsats på klubbhuset og for klubben. De bodde rett over veien for banen og var mer enn gode naboer. Som miljøskaper var Tony i øvre klasse av mange solide Fossum folk. Lørdagstrening og tippekamp etterpå i stua hos Gerd og Tony er noe mange har gode minner fra. Tony var også svært musikalsk og hadde sitt eget band. Når vi fikk de til å spille opp til dans på klubbhuset, var det stinn brakke som ga klingende mynt i kassa. Tony gledet seg også til «Torsdagskaffen» helt til helsa gjorde det vanskelig for han og delta. Det er mange som har hatt gleden av og nytt godt av ditt engasjement i Fossum. Det er mange i klubben som har mistet en god venn og med et stort blått hjerte. Tony skapte mye hygge rundt seg med sin joviale og humørfylte væremåte. Han ble hedret med 1 minutts stillhet på foreningens årsmøte tirsdag. Vi takker deg for alt du har bidradd med og tankene våre går til sønnen Glenn og familien når vi lyser fred over Tonys gode minne.

For styre i Fossum Idrettsforening

Viktor Arvesen