MARIUS LIEN PÅ «TORSDAGSKAFFEN»

Fossum`s egen og vår første eliteseridommer var på «Torsdagskaffen» og fortalt om sin vei til å bli eliteseriedommer. En lydhør og nysjerrig gjeng med «tribunedommere» fikk et godt innblikk i hverdagen til en toppdommer og hvor mye som kreves av trening og forberedelser før kamp. Marius kunne også fortelle om VAR dømmingen som innføres i eliteserien nå og som han blir en del av. Opplevelser med gærne ledere, trenere og foreldre, fikk vi også høre om. Fossum har i mange år bidradd med nok dommere i forhold til antall lag og nå har vi etter mange år også fått ei jente som dommer. Stine Hardli er ei jente som vi har tro på som dommer og vi må arbeide for at hun får flere i klubben med seg i dommergjerningen. På bilde er noen av klubbens tidligere dommere sammen med Marius fra venstre Viktor Arvesen, Marius, Yngve Flohr og Arnfinn Dahl.