Alle damespillere i Telemark

Fossum IF Fotball har som kjent vært i førersetet for at Odd Ballklubb Kvinner skulle bli en realitet. Dette lykkes vi heldigvis med. Fossum har gitt fra seg sin plass i divisjon systemet til Odd, og alle jentene ble med i satsingen til Odd Ballkubb Kvinner. Dette er vi veldig glade for, og vi ønsker de sportslig suksess til høsten.


Fossum ønsker fortsatt å være sterkt markert på kartet i damefotballen og vi holder på å bygge opp ett nytt lag som på sikt skal hevde seg i divisjonene.
Vi har en villig treningsgruppe basert på J19 laget, på J17 nivå har vi også en stor og sterk treningsgruppe. Fremtiden ser lys ut på Fossum, men vi trenger flere seniorspillere som ønsker å være med å bygge et sterkt og slagkraftig Fossum Damelag!


Så kjære alle damespillere som enten har flyttet til distriktet, har lagt opp tidligere eller ønsker nye utfordringer i Fossum: ta kontakt med vår hovedtrener Sofie Martinsen på tlf 98631850 eller sportslig leder Ivar Horrigmo på tlf 41449110 og bli med Fossum på vegen videre.

Ønsker alle en videre god sommer.