KVINNEFOTBALLEN I FOSSUM 50 ÅR

Kvinnefotballen i Fossum er 50 år. Dette ønsker vi å feire og det hadde vært veldig hyggelig om så mange som mulig av dere som har spilt en eller flere kamper på vårt damelag, 7èr damer eller vært lagledere / trenere ville komme på noen av våre arrangementer.

Vi starter feiringen i samarbeid med Odd BK Kvinner og NFF Telemark på Skagerak Arena lørdag 25.9 med jubileumskamp Odd Kvinner – Stathelle. Denne dagen skal vi sette fokus på kvinnefotballen i Telemark. Detaljer rundt arrangementet vil bli presentert etter hvert.

Samme lørdag har vi åpent klubbhus på Fossum fra kl 1900 for alle som har hatt tilknytning til damelaget på en eller annen måte. Det vil bli anledning til å kjøpe pizza og vi regner med å holde åpent lenge slik at det blir god tid til mimring. Meld fra til Helene Bugodt 90581276, Trude Arvesen 45470984 eller Viktor 92246467 om du kommer.

På Fossum Arena fortsetter vi med en jubileumsuke (se program på hjemmesiden/facebook).  Fossum`s jubileumskamp blir kvinnelagets hjemmekamp mot Kragerø/Sannidal onsdag 29.9 kl 1900.

Vi håper på hjelp fra hver enkelt av dere til å spre dette slik at flest mulig får kjennskap til jubileet og arrangementene.