Innsatsprisen og årets navn

F.v. Solveig Engrav, Svein Roger Dahlen og Jonathan Skalleberg. Trym Homstøl var ikke tilstede for å motta prisen.

 

Hovedforeningen delte ut 4 priser i år.

Jonathan Skalleberg og Svein Roger Dahlen ble årets navn.

Solveig Engrav og Trym Homstøl fikk innsatsprisen.

Jonathan

Tok ansvar når vi etter vårsesongen ble kjent med at det var lagt opp til at både G14 og G16 var i ferd med å ikke å fullføre sesongen. Lagene stod uten trenere og var i oppløsning. Det var da Jonathan tro til og sier at dette skal han ordne. Han tok ansvar for begge lagene i tillegg til at han fra før hadde G19 og var engasjert i herrelaget. Uten hans engasjement hadde nok disse spillerne stått uten tilbud og vi hadde mistet flere årganger på guttesiden. I tillegg til dette, meldte han seg som dommeraspirant og i høst ble autorisert som kretsdommer. Det var derfor ikke så vanskelig å gå inn for Jonathan som årets navn.

 

Svein Roger

Fossum`s flaggskip har i snart 50 år vært damelaget. Foran årets sesong, var det tynt med spillere og det rådet usikkerhet om hvordan vi skulle klare å gjennomføre den. I bakkant hadde vi J16 og spillere på 7èr laget med stort blått hjerte. Problemene dukket opp tidlig på vinteren med trener som trakk seg, ny trener som trengte assistanse og som bare kunne hjelpe til ut vårsesongen. Før høstsesongen sa Svein Roger seg villig til å også å lede damelaget i kampene. Da hadde han allerede bidradd mye med treninger og spillere fra J16. Resultatet ble at takket være hans engasjement, så fullførte damelaget sesongen på en fin måte og i aller siste kamp kronet med seier over Urædd som medførte fornyet kontrakt i 3. divisjon. Hans engasjement også i etterkant gjør at vi kan se opptimistisk fram mot 50 års jubileet for damelaget. Tittelen årets navn er derfor fullt fortjent.

 

Innsatsprisen

Solveig Enggrav

Solveig får innsatsprisen for sitt mangeårig arbeide med å administrere utleie og renhold av klubbhuset. Solveig og familien har som nær nabo, alltid vært opptatt av og knyttet til foreningen. Hun vokste opp med engasjerte foreldre og spesielt moren som var en sterk leder av damegruppa på 60 tallet. Solveigs innsats på klubbhuset foregår for det meste når andre ikke er tilstede, men de som er innom der på dagtid treffer ofte på Solveig. Det er derfor en verdig kandidat til innsatsprisen.

Trym

Trym Homstøl får innsatsprisen for sitt arbeid med G13. Trym har fokus på å ha med flest mulig lengst mulig uavhengig ferdighetsnivå. Han er også iniativtaker til et samarbeid med Gjerpen IF G13, slik at guttene i området skal ha et godt tilbud. Treningene bygges opp slik at alle med ulike ferdigheter har sin plass. Han har fokus på det sosiale. Ved kjøring til kamp, settes det opp hvem som skal kjøre med hvem, noe som rulleres på, for å unngå klikker innad i laget. Han legger opp til sosial alternativ trening for eks. sti-sykling og bryting. Han henter inn ressurspersoner utenfra klubben, for å gi gutta og trenerteamet nye impulser.
Alle treningsøkter er nøye planlagt og dokumentert og hver uke får foreldrene ukeplan tilsendt.