Old-girls-cup 1. oktober

Nå har alle, som tidligere har spilt damefotball på Fossum, mulighet for å komme i gang igjen med fotball. Fossum arrangerer i samarbeid med Telemark fotballkrets en old-girls-cup lørdag 1. oktober. Dette kan bli startskuddet for en old-girls-serie neste år.

– Vi synes det er på tide at man gjør et forsøk på å få i gang en serie for de «voksne» damene som ønsker å spille fotball. Vi gjør i høst et forsøk på å se hvor mange lag man kan få satt sammen, og så tar vi det derfra, sier primus motor, Viktor Arvesen.

Det er satt opp følgende puljer/klasser:

”Eldre talenter” – 28 pluss – født 1983 eller før

”Yngre veteraner” – 35 pluss – født 1976 eller før

”Eldre veteraner” – 40 pluss – født 1971 eller før

”Super Girls” – 45 pluss – født 1966 eller dør

– Fristen for påmelding er 12. september. Vi håper så mange som har mulighet og ønsker om å spille stiller. Det kan spilles både 5-er og 7-er, avslutter Viktor.

Invitasjon til old-girls-cup

Sak på fotball.no