Herlig seier over Langesund for J 16

Svært fortjent 3-1 seier til J 16.  3 mål til på kontoen for Hedda er imponerende. Knallhard jobbing gir resultater. Syntes faktisk synd på motstanderne våre noen ganger. Må være et mareritt å møte Hedda på banen.Etter det noe ufortjente tapet mot Tollnes sist, smakte det godt med seier i kveld. Langesund spiller en langt bedre fotball enn Tollnes,men det holdt ikke mot et hardtkjempende Fossum lag. I kveld tok jentene tak i kampen fra start og burde hatt en klar ledelse til pause. Det mangler akkurat det lille foran kassa. Men når man nar en spiller som Hedda blir det jo mål. Etter en slitsom håndball helg, fikk vi beskjed fra pappa Øyvind at hun var veldig sliten, det var ikke noe de fremmøtte kunne se. Maken til innsats.   En tidlig skade på Stina førte til noen omrokkeringer, som gikk bra. Noen spilte på uvante plasser,men løste sine oppgaver bra. Frida V måtte kaste inn håndkledet i pausen,men Vilde tok keeperoppgaven sporty og storspilte. Bra holdning.  Ser frem til neste tirsdag (Teie borte)