Seier for J 11 mot Storm

En svært sjanserik kamp,som nok burde gitt en klarere seier. Men 3 fine mål av Rikke og 1 av Hedda W. ga oss en 4-3 seier.

Charlottte var også med.
Etter en Sebra cup med noe svake resultater og ekstremt dårlig vær(retter en stor takk for lånet av rådmannens partytelt), smakte det godt med en seier. 4-3 over Storm er et godt resultat. Riktignok hadde vi vel sjanser nok til 2 sifret. Flotte mål etter godt spill. Paningsspillet begynner virkelig å sitte såpass bra at noen glemmer å avslutte enkelte ganger. Men med godt spill og mange sjanser kommer også målene etterhvert. Rikke med ekte hatrick i 2 omg , etter at Hedda W.  sitt knallskudd føk inn i 1 omg. Dette lover bra for fremtiden. Neste år har jo J 10`s noe engasjerte trener Trine tanker om treningsleir i Dubai(jentefotballen`s mekka). Dette var tanker hun luftet under Sebra cupen`s svært hyggelige sosiale hjørne. Vi venter i spenning på hva hun får til.