7-2 seier til J 10

Sanne,Hedda S,Rebekka,Vilde,Camilla og Hedda W.
7-2 i Langangen til J 10. Nå begynner pasningsspillet å sitte, noe som fører til mange sjanserOg når sjansene er der vil målene også komme. Men 7 mål en bra start. Hatrick av Hedda W i 1 omg.
Samtlige spillere har hatt en stor fremgang  utover sesongen. Det at vi nå spiller oss ut av forsvar,raider langs linja og slår ballen inn i feltet gjør det hele artig å se på. I mål stilte Camilla sporty opp og hadde mange gode redninger,samt raske og fine utspill. Bak har Sanne Vidic fått en god makker i Rebekka som har gjort kjempefremgang og takler som Morten Fevang(Odd).Foran er det nå blitt fler enn Vilde som scorer mål.  3 mål på Hedda W etter fine gjennomspill av Hedda S og Vilde.  I 2 omg. viser hun også en god pasningsfot og serverer Vilde og Hedda S med glimrende pasninger. Vilde kriger konstant og setter 2 mål i 2 omg.. Flotte mål også av Sanne og Hedda S.  Vi gleder oss til neste kamp.