Sesongslutt for J 10 med 5-1 seier over Siljan.

Flott avslutning for Trine`s dreamteam. Overlegne på bortebane.

Dreamteam med sin kjære trener

Det var ikke tvil om hvor seieren skulle gå,selv om dette ikke var noen toppkamp av våre jenter.

Dette ble en kamp en kamp hvor finspillet uteble. Men Sanne var atter en gang i godt slag(som å se Trine på Old girls cup). Sikkert forsvarspill og 3 flotte mål. Mål ble det også på Vilde og Hedda W.. Vilde hadde en ball til inne,men hjemmedommeren mente at vår snille Vilde gikk for hardt i. I mål sto Rebekka en feilfri kamp og en hardt arbeidende Hedda S bidro sterkt til seieren. Dagens gjestespiller fra J 9 var Andrine. Takk for hjelpen. Med mye trening vinteren gjennom ser vi frem til 2012 sesongen. Takk for i år !

Advarende pekefinger fra trener Trine