21-0 til J 16 mot Borre.

Det ble total overkjøring med 10 mål i 1 omg. og 11 mål i 2 omg.etter glitrende spill.

11 spillere som viste klasse

Uten innbyttere var vi litt bekymret for hvordan dette skulle gå,men frykten var ubegrunnet.

Det var 2 lag som slet med å få spillere til fredagskamp,så det ble en kamp uten innbyttere. I vårt mål sto Vilde en prikkfri kamp og om hun ble svett var det etter spurt tilbake fra motstanderens mål etter cornere. Bunnsolid innsats av Linnea/Rebekka som sidebacker og Anne/Synne i midtforsvaret. Kom også med offensivt. På midten lekte Lykke/Stina/Mariken seg og kantene var eid av Terese/Jeanett. Som ensom spiss gjorde Silje det hun kom for,scoret flere vakre mål. Flesteparten av våre mål kom etter svært godt spill,som innvolverte flere. Hvor mange perfekte innlegg Terese og Jeanett stod for mistet jeg tellingen på. Det kom mål på hode,høyreben fra Jeanett,venstre fra Stina og langskudd fra bla.Lykke og Mariken. Terese og Jeanett viste oss også at de vet hvor målet står. Herlig å se hvordan Lykke og Stina viste spilleglede,noe som smittet over på alle.              Bedre fredagsunderholdning enn dette klarer ikke gullrekka på Nrk å gi de fremmøtte. Det ble også gitt utrykk fra Hortensfolk at dette var toppfotball.     Gleder oss til siste kamp mot Nanset 17/10  kl.1930 på Fossum. Så møt opp om du liker å se god fotball.