Det er guttane sine det !!!!

6-1 over Heddal og tabelltopp for G 19

Seiersvante gutter
Simen trengte 23 sekunder.
Gutta har gjort det igjen! I dag ble Heddal  beseiret med 6-1 på Fossum Arena. Kampens store spiller i dag var, etter  lagleders mening, var Simen. 23 sekunder etter at dommeren blåste igang  kampen, fikk han ballen i mål. Med flotte løp, geniale passninger og ytterligere  ett mål, mener jeg han fortjener tittelen som banens beste. Ellers tror jeg  Kjetil (keeper) ikke behøvde å dusje etter kampen. Det skal et godt forsvar  ha æren for. ALLE gjorde en kjempejobb i dag.
Med 5 kamper spilt til nå i sesongen, har vi sanket  15 poeng. Dette lukter det opprykk av!
Borg, Langesund, Kragerø, Gulset og Heddal er  allerede slått. Nå gjenstår Helle, Drangedal og Stathelle. LYKKE TIL,  GUTTER!