Fossum G19 slo Langesund

Fossum`s stolthet G 19 med kanonseier.Les mer om laget på

Stolte karer

gutter 1992-1993 sin side under aldersbestemt.

Endelig har bildet av Fossums nye helter ankommet  fedrelandet. Bedre sent enn aldri.
Vi som ledere og supportere har hatt en fantasisk  opplevelse under hele Danacup sammen med en gjeng med gutter som det oser både  sosiale, men kanskje aller mest sportslige egenskaper av. Aldri før har gutter  fra Fossum prestert liknende reultater i Danacup (Kanskje ikke i andre cuper  heller). En stolt lagleder sier igjen: Gutta kom til A-sluttspill!! Spillerne  sto fram på en måte de aldri har gjort før. Seierene kom som et resultat av  utrettelig jobbing. Dersom noen skal trekkes fram, kan man ikke komme utenom  Sanjay. Med en fantastisk arbeidsmoral og et enormt engasjement, var det ikke  tvil om at vi ledere, med Sondre i spissen, tildelte Sanjay bestemannsprisen.  Ellers fortjener også Sjur og nevnes spesielt. Med tigersprang og TV-redninger  sørget han for at vi ikke fikk mål imot oss før A-sluttspillet var i  boks.
Ellers må det sies at Per og Geir klarte seg bra i  lederlavvoen. Førstnevnte kjøpte seg nye sko der nede som det etter hvert viste  seg at var et kupp av de sjeldne (se lagbilde). Geir (ikke Helgesen) hadde sin  fulle hyre med transport av lag rundt til diverse arenaer, hvilket han utførte  prikkfritt.
Så må treneren nevnes: Sondre gjorde en fantastisk  jobb med gutta. Kamerat utafor banen, men helt klart sjef på feltet.  Upåklagelige disponeringer av gutta, med tanke på både skader og slitne bein. Vi  var totalt 13 spillere: 2 skader etter første kamp, 1 med bronkitt og 1 med  astmaproblemer.
Tusen takk allesammen, både spillere og ledere  rundt laget.
De som var med var Henrik Jansson (utlånt fra  Grane), Arne, Erik, Mats, Øystein, Bjørnar; Kristian, Sanjay, Simen og Sindre.  På bildet ser vi også Sondre (trener), Per og undertegnede som lagledere.Geir  kunne desverre ikke være med på bilde ettersom han var på  kjøreoppdrag.
Ellers må det nevnes at Gutta i kveld har slått  Langesund 3-2. Med  flotte mål av Arne og Sanjay, Men det største var at  snilleste gutten på laget, nemlig Øystein, kranglet inn 3-2 målet og ble dermed  matchvinner. Gratulerer Øystein!!
Må også gratulere j14 med seieren  ikveld mot samme klubb. Kult at fossum har tatt 6 poeng fra Langesund  på en kveld!!