7-0 til Fossum J14 i toppkampen

Samtlige J 14 spillere i aksjon med mye spilletid ga sterk 7-0 seier mot Langesund.

Frida-Hedda-Silje
Det er liten tvil om at kretsmesterskapet absolutt er innen rekkevidde. Med god margin ned til lag nr.2 kan vi avgjøre dette tidlig på høsten. Det begynner å bli lenge siden siste tap(var vel i en treningskamp mot Odd gutter i vinter),så statistisk sett skulle det vel snart komme et tap.Nei, jeg tror vi ser bort fra statstikken og bare fortsetter seiersrekken.Kanskje ingen storkamp av jentene i dag,men absolutt godkjent. En veldig bra start,så slakket vi litt av på tempo og med mange bytter ble det litt rotete.Men alle fikk spille mye og ingen gjorde seg bort. Meget god kamp av Hedda som scorer 3 mål og har perfekte innlegg som targetspissen Silje får tåa på. 3 mål også på Silje. Fossum`s 7 mål ble lekkert satt inn av Frida S.L. etter flott soloraid. Når lag nr 2 på tabellen ikke scorer, indikerer vel det at forsvaret også har dagen. Dagen`s Fossum spiller blir Mari som skuffet starter kampen på benken pga.feil bukse,smiler og spør om hun skal fylle vannflaskene og sporty stiller opp som keeper når Frida blir skadet i 1 omg.. At hun storspiller og holder nullen gjør kåringen lett. Bra holdninger Mari.