Seier i interkrets for J 16(14)

4-1 over Falk 1 etter en kanonmatch.

Glade seiersjenter

Klar fremgang fra Uræddkampen(3-3). Muligens ble vi undervurdert av et godt Vestfold lag eller var vi simpelten så gode.Vi hadde på forhånd regnet med en tøff match,men det viste seg at frykten var ubegrunnet. Vi eide 1 omg.. Men manglet det siste lille foran mål.Fine raid lags kantene fra Jeanett,Terese og Malene og glitrende cornere burde gitt oss en betryggende ledelse til pause,men det ville seg ikke helt foran mål. Men da kaptein Mariken gjorde alt på egenhånd var keeper sjanseløs. 1-0 til pause.              2 omg fortsatte med finspillet,selvom Falk kom noe mer  med fremover. Vi tok raskt ledelsen 2-0 ,men Falk fikk et riktig idømt straffespark,som ble satt utagbart for Frida. Men Jeanett visste at også vi er bra på dødball. Omgangens 2 andre mål ble scoret av Frida og Ingrid. 4-1 og skryt fra Falkbenken var behagelig.Samtlige leverte varene idag,men dagens Fossumspiller på Gisle børsen må bli Anne i midtforsvaret.   På dagens lag:Frida V-Anne-Rebekka-Linnea-Camilla-Vilde-Synne-Frida S.L-Mariken-Ida-Mari-Malene-Ingrid-Jeanett-Terese-Silje.