Kanonavslutning på cup

Gutter 10 år vant begge sine kamper på cupens (Sparebank 1 Telemark cup 20. og 21. aug) andre dag, etter to tap og en uavgjort på første dagen. Lørdagen tapte guttenen for LIA fra Grimstad og Gjerpens guttelag. Heldigvis klarte laget uavgjort 2-2 mot Odd. Moralen var ikke på topp, men det skulle snus på søndag. Snuoperasjonen startet allikevel ikke før etter at man lå under 3-0 for Glassverket fra Drammen. Innhentingen gikk så bra at da kampen ble avblåst var resultatet 6-3 til Fossum.

Det var spenning knyttet til den andre kampen også, fordi det var et nytt oppgjør mot Odd-guttene som hadde endt unagjort dagen før. Det gikk bare strålende; med scoring fra første avspark var ikke guttene fornøyd før det sto 7-0 til Fossum. Laget viste godt spill i begge kampene; det var gode pasninger, fine mottak, gode driblinger, forsvarsspill på høyt nivå, og harde skudd mot mål. Som lagledere og trenere kan man ikke ønske seg mer – eller, jo vi ønsker mer, av akkurat det samme i kampene utover høsten 🙂

HEIA FOSSUM!