Et godt år med gode hjelpere

I år har Fossum tatt sjumilssteg på anleggsområdet. Sporstlig har vi også tatt viktige steg i riktig retning. Det har vært et godt år som har vært helt avhengig av stor og god frivillig innsats.

Ni ukers intens jobbing i vår har resultert i to kunstgressbaner som allerede har lokket nye spillere til Fossum. Og flere skal det bli. Banen fikk en ilddåp 10. desember. Da regnet det samtidig som banen var frossen. Det har gjort at banen har et islag underst, men den er fullt spillbar likevel.

I tilbakeblikk er det svært mange vi i klubben er skyldig en stor takk. Dette gjelder de som er trenere og lagledere og som holder oppe den sportslige satsingen. De som hjelper til i alle våre dugnader i løpet av året og som har stått i kiosken. De som bistod i byggingen av de nye banene og som daglig hjelper til i vedlikehold av hele anlegget, inkludert klubbhuset. Dessuten må vi takke alle sponsorer som i år har gitt en uvurderlig støtte til Fossum IF. En stor takk går til dere alle!

I 2011 har vi ikke store planer for utvikling av anlegget, men vi har sportslige ambisjoner. Vi arbeider for at vi skal rykke opp med vårt damelag og for at vi skal rekruttere nye fotballspillere til Fossum. Det ser også ut til at vi i januar skal klare å realisere en skiløype fra Fossum klubbhus, Fossumløypa. Den som venter får se.

Med dette vil vi i hovedforeningen og fotballgruppa ønske alle en god jul og et godt nytt år.

Vennlig hilsen fra Espen Nilsen (leder hovedforeningen) og Ole Grimsgaard (leder av fotballgruppa).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *