Avslutning for gutter 9 år

Etter årets kaldeste trening ble det gitt enkel servering i kjelleren på klubbhuset. Vi hadde premieutdeling og mimring.Vi har hatt to lag som har spilt kamper, og innsatsen har vært bra. De som har deltatt i store deler av sesongen fikk premie og diplom. Det ble også delt ut merker for de som tok det på årets merkedag.

Vi deltok i to cuper, én i Tønsberg og én i Porsgrunn. Fra cupen i Porsgrunn  så vi opptak av storseieren mot Storm. Det var like mye jubel på opptaket, som i kjelleren ved hver scoring!

Følgende gutter ses på det øverste bildet, fra bakerst venstre; Sigurd, Sune, Andres, Håvard, Andreas, Jesper og Lars. Foran fra venstre; Jonas, Thore, Tor Kristian, Mats, Sander, Joakim, Leander og Sebastian.

Dette er en knallfin gjeng som vi gleder oss til å følge videre i 2011. Det gror godt i Fossum!

Takk for årets sesong.