Blå og stolt på Skagerak Arena

Maskoter på Odd

Det var en fin opplevelse å være på Skagerak Arena på søndagens kamp mot LSK, bortsett fra at Odd tapte…

Fossum som klubb var invitert til å stille med maskoter som fulgte Tippeliga-spillerne ut før kampstart. Det var jenter og gutter fra våre 7- og 8-årslag som fikk den jobben. Det glimtet i øynene av stolthet! Fossum stilte også med ballhentere fra guttenes 13- og 14-årslag. De kom tett på kampen og fikk studert teknikk (og hårsveiser).

Ballhentere, Odd-LSK mai 2014

Ledelsen i Fossum var også inviteret til å møte Odd, Telemark fotballkrets, Skien kommune og Telemark fylkeskommune. Det var et nyttig møte der vi fikk formidlet vårt arbeid i klubben og hvordan vi best mulig kan tilrettelegge for fysisk aktive barn og unge i vår bydel. Konklusjonen er at Fossum gjør mye bra, men at vi selvfølgelig kan bli enda bedre. Kvalitetsarbeidet skal fortsette på alle nivåer.