Seier på Kongsberg for vårt damelag

Grunn til feiringIda. En av kveldens målscorere

2-1 seier på Kongsberg varmet godt selv om storspillet uteble.

En svært usikker start ga Kongsberg raskt et overtak. Og det tok ikke lang tid før Tone måtte plukke ballen ut av nettet. Kongsberg hadde et klart grep om kampen i 1 omg., men Tone tok det som kom bakover. Men Fossum har flere gode cornerslåere. Deriblant Sara som fikk se Ida stange en av dem kontant i mål. Langt fra en av Fossum’s beste omganger,men 1-1 til pause. Mens Kongsberg gikk inn i det kjølige været,lot Terje jentene ta pausa ute. Og det hjalp,for vi fikk se en langt mer oppløftende 2. omg. Vår høyreside overkjørte Kongsberg og det var ikke ufortjent at det var Oda som sendte oss i ledelse. Vi hadde mange store sjanser før Kongsberg kom litt mer med i slutten. Alt i alt en fortjent seier til våre jenter. Fossum beste må bli Ida ,som denne gang var trukket tilbake som midtstopper. En oppgave hun løste bra, i tillegg til heading på corner. På Fossums lag denne kvelden: Tone-Helene-Ida-Synne-Mari L-Marie-Sara-Rebecca-Oda-Cathrine-Randi-Linnea-Guro.