Nest best Telemark

Ikke mange,men skikkelig gode.
Med denne treneren kommer pokalene.

J 14 kom på 2.plass i Telemarkmesterskapet.

Øyvind hadde nok en gang meldt våre 12-13 åringer opp i J 14.(kanskje  ikke så nøye siden han selv heller valgte julebord,hi-hi)Og med 2 bursdager,barnevakt og noe annet ble det tynt med spillere. Men de få som kom gjorde en  meget god figur.Godt ledet av en sykt bra trener. 1-1 mot Hei(etter 38 store sjanser) lovet ikke godt. Og da neste kamp mot Urædd endte 0-3 begynte jeg å ane at det vel hadde vært bedre å blitt hjemme med X-factor. Men mot Tollnes spilte jentene råbra og vant 2-1. Siste kamp mot Urædd ble ren overkjøring 4-1 og storspill. Frida S.L viser at hun holder et høyt nivå. Rebekka viser nå at hun også har et godt skuddben(tror ikke stolpene slutter å dirre før godt utpå sønda`n) Disse 2 kan ikke vinne alene,men når Mari,Oda,Pia,Frida V legger ned en kjempeinnsats blir det så gøy å være med disse jentene. 2.plass og flott pokal.