Ny seier for J 9 mot Siljan

Etter seier blir det kake!!!!!!!

3-0 seier etter godt spill til stor glede for trener Trine.

Det er herlig å se hvordan alle har utviklet seg nå i høst. Vi får nå se mer fotball spill. Og også en mye mer fokusert gjeng. I dagens kamp var vel vår keeper (Johanne)borti ballen en gang i første omgang,noen fler i 2 omg.Det viser vel at forsvaret har stålkontroll(Hedda S,Anikken,Camilla) .Sanne spilte idag litt lenger frem på banen og fikk da også satt inn 2 fine mål(Men Berbatov puttet 3 for Man.U så). Hedda W fikk også  sin scoring til slutt etter gode sjanser. Vilde som scoret mange mål i våres viser nå en helt annen spilleforståelse.Raider ned til dørlinja å slår presise innlegg, får overblikk å ser etter lagvenninner som står bedre plassert.Kjempeflott å se på for oss supportere. Dessverre er det bare en kamp igjen,men trener Trine kjører på utover vinteren slik at det blir en spennende sesong som J 10 neste år.