Seier som smakte fugl

Bak fra venstre; Sigurd, Joakim, Andreas og Jesper. Foran Thore, Lars (utlånt fra lag 2) Mats og Leander

Gutter 9 år, lag 1: Siljan – Fossum 5-8. Dette var en stor presentasjon. Vårens bitre nederlag på hjemmebane ble i kveld snudd til seier.Det var en heltent gjeng som stilte på Trollmyra i Siljan. Fosum gikk hardt ut og fikk tidlig scoring. Guttene var giftig lenge og slapp ikke Siljan inn i kampen. Fossum scorte tre mål før Siljan fikk nettkjenning. Fossum hadde mange gode sjanser, og Thore viste seg som en måltyv med to pene mål. Lagene gikk til pause med 2-5.

Andre omgang var Siljan litt bedre enn Fossum, men Fossum klarte å stå mot presset. Det ble scoret mål nå også, men også noen ble sluppet inn. Allikevel dro laget i land en velfortjent seier, med 8-5 over Siljan.