Mye bra og klar seier over Amazon 2

Fossumjentene leverte mye bra spill og fine kombinasjoner, og vant overbevisende 4-0 over Amazon 2.

Kampen startet med et klart spillemessig overtak til hjemmelaget, uten at vi klarte å skape all verden foran målet til Amazon. Etter 20min. gikk vi opp i ledelsen ved at Maryam dro seg fri fra sin oppasser og satt et skudd i mål helt inne ved stanga. Resten av omgangen var definitivt Fossums, mye fint spill – men det stokket seg litt når vi nærmet oss  Amazons keeper. Rett før pause hadde Amazon sin største (og eneste) ordentlige sjanse, da de hadde et skudd i stanga. 1-0 ledelsen til pause både kunne og burde vært større – mye oppløftende spill tiltross.

I andre omgang fikk vi vårt 2-0 mål allerede etter 48min, da Kaja satt ballen sikkert i mål tilside for keeper (med høyre !). Det virket da som kampen var avgjort, og resten av kampen hadde hjemmelaget full kontroll.
3-0 kom etter corner fra Maryam, som Kari satt i mål fra kloss hold. Rett før slutt fastsatte Tea sluttresultatet til 4-0, da hun slo et hardt innlegg foran mål som en Amazonspiller satt i eget nett.

Fossum Arena KG, lørdag 11.09.10 kl. 15

Fossum – Amazon 2   4-0 (1-0) 

Mål :
Fossum : Maryam (20), Kaja (48), Kari (83)
Amazon 2 : Selvmål (87) 

Laget (4-3-3) : Lene Thommesen – Mari Undall Berge (Tea Draganovic i 12), Caroline E. Helgesen, Ingrid Jensen Vogsland, Hanne H. Tollefsen (Tonje Gurholt i 9) – Lykke Øverland Bergsli (Marit H. Edvardsen i 9), Kari Sivertsen, Maryam Husseini – Elin Nystog, Kaja B. Grimsgaard (Synne H. Edvardsen i 12), Anne Margrete Nystad.