Seier borte mot Hei for J14

Skarpe vinnere ,uskarpe bilder

Grei 5-2 seier mot Hei for J 14. Dårlig vær,men god innsats.Aldri tvil om hvor seierern ville gå ,selv om det lugget noe defensivt. Vi produserte bra med sjanser, men den siste lille tåa manglet. Men flotte dribleserier av Frida og en målsugen Karoline(denne gang som utespiller) ga oss en 2-0 ledelse.  Rebekka ryddet opp i stor stil i 1.omg men måtte se at Hei fikk mål på sin eneste store sjanse.3-1 til pause.   I 2 omg. forsatte vi å kjøre over Hei,selv om vi slet noe mer. Måtte også se et lettkjøpt mål trille inn ,men hva gjør vel det når vi scorer 2 til. Hei slo lange baller hele tiden,og de gangene det ikke ble offside ble det litt panikk i vår bakre firer. Dette skal vi rette opp mot Siljan som jo ikke gjør annet en lange baller. Som resultatet viser gjorde alle 14 en god innsats,men skal noen fremheves blir det Rebekka`s 1 omg,Frida`s herlige dribleserier og 2 flotte mål og det beste av alt at Karoline som blir ringt etter 5 min. før avreise går inn å scorer 3 flotte mål. Det varmer et gammelt trener hjerte ekstra. Gleder meg til Siljan kamp på tirsdag.

PS:  Herlig å se at noen foreldre kommer å ser på i et sånt drittvær. Takk for det!