Seier etter en dårlig forestilling av J 13

Kun 1-0 til Fossum etter en svak kamp på en knøtte bane.

Vi fikk ihvertfall bekreftet at knøttsmå baner ikke favoriserer våre velspillende jenter. Skarphedin skapte vanskligheter for oss i 1 omg. etter lange utspill fra keeper.Vår midtbane ble stående å se ballene falle ned rett foran vår keeper(Karoline) som forøvrig sto en god kamp. At vi tok ledelsen på et dårlig skudd fra Synne var ikke helt fortjent. Vi slet hele 1.omg,men etter pause tok vi over uten noe stort spill. Kun Karoline og Frida for pluss i margen idag.Andre var nok også slitne etter i går. Men det er viktig også å ta 3 poeng på en dårlig dag. Dette skal bedre seg til neste kamp hjemme på en stor nok bane.På dagens lag:Karoline,Synne,Camilla,Cecilie,Linnea,Pernille,Mari,Cathrine,Ida,Hedda og Frida S.L