Årsbeste for J 14

Slitne,men glade jenter

I det vi fryktet kunne bli en tøff kamp,tok jentene fullstendig tak i kampen mot Storm og vant 6-0.

Den innsatsviljen jentene visste i dag var i hvertfall ikke Storm jentene forberedt på. Det første kvartert spilte vi skjorta av dem og burde vel ledet med  3/4 mål allerede da. Vi fikk se alt det fotballen har å by på:frekke skudd,taklinger det luktet svidd av,driblinger,raske spisser ned til dørlinja og 45 ut,sidebacker på overlappinger, ballmottak på utspill som jeg ikke visste jentene kunne ,ja i det hele tatt. Frykten for at 3-0 til pause kunne bli litt lite,visste seg å være helt ubegrunnet,da jentene bare fortsatte storspillet. Vi var nærmere 10-0 enn 6-1. Det er i denne kampen  umulig å plukke ut noen spillere,da dette var en skikkelig lagseier.Storm`s  trener,sportslig leder(Per),foreldre og ikke minst oss trenere var mektig imponert av dere i dag  jenter.  På dagens lag: Karoline,Linnea,Rebekka,Cecilie,Camilla,Synne,Frida S.L,Stina,Ingrid,Oda,Hedda,Andrea,Pia