Flott seier for J9

4 målscorer Hedda W

En herlig 4-1 seier over Gjerpen

Tilbake i vinnersporet etter et par tap. Sannsynligvis ville jentene vise trener Trine respekt etter at hun omsider fikk kledd seg i rett tøy(har vært iført sitt noe kjedelige Skidar tøy). Det var ihvertfall et lag som ville vinne. Bak sto vår leiesoldat fra J8 Stina som en levende vegg og slapp kun inn et mål som trøst  til Gjerpen.Da vår eminente stopperkjempe Sanne har vært ute noen uker (har nemlig overbevist oss alle om at hun er langt bedre med ball enn sykkel) har Anniken virkelig storspilt på Sanne`s plass. Ikke lett å komme forbi der. Fortsett sånn Anniken!!!!!!. I forsvar får hun god hjelp av en stadig kvikkere Camilla. På midten var Hedda S og Eline (som vi også har fått låne fra J 8,du er snill du Trond) gode både offensivt og defensivt. En alltid hardt arbeidende Vilde lot i dag Hedda W. ta seg av scoringene. Og det gjorde hun til gangs med like godt å score alle 4. Knallbra Hedda. Med denne seieren kan Trine sove godt i natt,og vite at trener jobben er sikret ihvertfall en uke til.