Tap for J 14

Første tap på ny hjemmebane for J 14.  1-4 mot Urædd er surt.Etter noen bra kamper ble det et dumt tap for Urædd. Kampen startet bra med en av Synne`s perfekte cornere som gikk rett inn. Urædd svarte raskt med to svært lettkjøpte mål. Etter dette styrte Urædd 1.omg , men fikk ikke puttet flere baller bak Karoline(som spilte seg fint opp etter den litt uheldige starten). En helt fortjent ledelse til Urædd.  2.omg var langt bedre fra vår side. Vi hadde spillet,men de scoret målene(et flott frispark helt oppunder tverrleggeren,utagbart for Frida). Dagens pluss går til Linnea som spilte en veldig god kamp.(Etter formaning fra Are om at»du må bli tøffere,Linnea».  På dagens lag var :Frida V,Karoline,Rebekka,Cecilie,Linnea,Henriette,Frida S.L,Ingrid,Synne,Ida,Vilde,Stine,Mari,Oda,Pia,Andrea,