Tap i Grimstad mot Amazon for Fossum’s unge lag

Kjedelig 5-3 tap, etter at Fossum ledet 0-3.Til tross for en litt nølende start kom Fossumjentene godt i gang etter en nydelig lobb fra Randi. Vinkelen var skrå og prestasjonen desto bedre. 1-0 til Fossum. Litt seinere i omgangen leverte Randi og Ida dagens Fossumprestasjon med nydelig samspill som Ida ekspederte kontant i mål. 2-0 til Fossum og bortesupporterne begynte så smått å tro på årets første Fossumseier. Litt seinere kommer Rebekka seg løs på høyrekanten, legger inn og Mari L. header. Keeper redder, men må gi retur, som Mari setter i mål. Dessverre og feilaktig, i hvert fall sett med Fossumøyne, blir målet annulert for angrep på keeper. Det går imidlertid ikke mange minuttene før Randi dunker inn sitt andre og Fossums tredje mål. Strålende! Men så skjer det. Amazons spiss slipper gjennom to ganger på kort tid. Fortsatt ledelse til våre jenter, men usikkerheten brer seg blant de unge spillerne. Fossum holder imidlertid ledelsen 3-2 til pause, som gir muligheter for å samle krefter og motivasjon før andre omgang. Dessverre finner aldri Fossumjentene tilbake til jubelfotballen fra første omgang og når Amazon utlikner til 3-3 på samme måte som de to foregående, begynner de tilreisende supporterne og ane at dette slett ikke kommer til å ende som vi håpte. Riktignok spiller jentene seg til noen halvsjanser, men når Amazon går opp til 4-3 legger dem seg litt bakpå, øker til 5-3 og kampen er avgjort. Amazons spiller nr 24 scorer to og gir to assists. Kampens store spiller. Fossums beste var Randi som jobbet og sleit, dessverre litt for mye aleine. Selv om det endte dårlig, er det likevel mye positivt som jentene og trenerne kan ta med seg i det videre utviklingsarbeidet.