Sterk seier til J 16 over ‘kretslaget’ Eidanger

Kjempstart på sesongen for vårt J 16 lag. 4-1 seier i første kamp og 3-1 over Eidanger/Urædd i kveld.

Gratulerer med en velfortjent seier i dag!!! Utrolig morro! Alle gjorde sitt beste og bidro til seieren. Solid keeperspill av Sofie M som alltid har et smil på lur- flott Sofie! Et forsvar som spiller bedre og bedre sammen for hver kamp, i dag var det ikke lett å komme forbi dere!;-) midtbanen jobber og sliter, kjemper og kriger, men spiller også i perioder klikk klakk spill som får Eidanger til å løpe i låna, lure og gode pasninger!! Og et radarpar på topp med Oda og Hedda som kan terrorisere et hvilket som helst forsvar! Veldig mange gode enkelt prestasjoner av dere begge!! Vi har en del å gå på når det gjelder både defensiv og offensiv organisering og løp, men viser i perioder at dere er et lag av øverste klasse! Veldig glad for at Rebekka og Hedda er tilbake igjen! Gratulerer så mye til alle i dag! Dere fortjente virkelig seieren og skal være stolte av det dere gjorde i dag.  Bra jobba med laget Christoffer.   Nå blir det velfortjent pizzakveld på 1.mai