Endelig 3 poeng til Damelaget

Endelig kom seieren vi har ventet på. Den kom i fjerde serierunde lørdag 14. mai hjemme mot Gimletroll. Seieren var hele 4-0 (1-0), og var første kampen uten baklengs.

I denne kampen stemte det meste. Vi spilte glimrende ut bakfra med gode ballfordelinger på midtbanen. På topp hadde vi flere farlige sjanser både i føste og andre omgang. Gimletroll lot oss spille og vi fikk fin kontroll over hele banen.

Laget spilte samlet godt og innbyttere som kom inn gjorde en meget bra jobb. Noe som forteller om hvilken bredde vi har i stallen i år og det er fler som melder seg på. Både trenere og støtteapparat var godt fornøyd med spillerenes prestasjon, og vi kunne avslutten en glimrende kamp med grilling og en sosialekveld.

Vi håper publikum likte det de så, og kommer igjen til neste kamp hjemme fredag 20. mai kl 19:00 mot Holmestrand 😀

Målscorere var Kaja B. Grimsgaarsd i første omgang. Maryam Husseini, Silje Wighus og Ingrid Jensen scoret i andre omgang. Det var både fra døball og skudd.