J 14 mot G 13

Kveldens kamp mellom Fossum J 14 og Fossum G 13 endte 8-1 til jentene

Jentene leverte varene og vant komfortabelt 8-1. Guttene spilte sin første 11 kamp og tok dette som trening på stor bane. De skal spille ny kamp imorgen og hever seg nok her. Det er en stor omstilling fra 7 fotball til fotball på store flater. J 14 manglet noen forsvarere og keeper,så det ble litt uvante plasser for enkelte. Men det løste alle på en perfekt måte. Bak sto Mari og Silje hver sin omgang og gjorde ingen feil. Karoline startet som midtstopper,men kom etterhvert fremover på banen og scoret 3 mål.Jættebra. Mariken regjerte på midten og scoret 2. Øvrige mål ble scoret av Frida,Mari og Pia. Fine overlappinger og innlegg  fra Ingrid,Ida,Stine og Hedda. Bak hadde Rebekka,Cecilie og Linnea bra kontroll.