Deilig seier over Urædd for J 9

Trener Trine med godjentene sine.

5-4 seier over Urædd i sesongavslutningen

Etter en god åpning tok Urædd over og gikk opp i ledelse med 1-0.Fin enkeltmannsprestasjon av en svært god Vilde førte til 1-1. Da forsvarskjempen Sanne satt fart og fyrte av et kanon skudd som keeper måtte gi retur på,var Vilde atter frempå å satt den i mål. Urædd kom tilbake med nok en gjennomløpning 2-2. Da Vilde satt inn 3-2 rett før pause håpet vi alle på at 2omg. skulle bli vår. Men da Urædd`s svært gode nr.9  sprang igjennom 2 ganger og førte laget opp i 4-3 så det stygt ut. Men da Sanne spilte Vilde som gikk til dørlinja og la ballen ut i feltet til Hedda som brant til 4-4 og Vilde som nok en gang gjorde alt selv 5-4 tok det av for gale foreldre og trener. Da forsvaret og keeper stengte alt bakover var seieren et faktum. På dagens lag spilte ( som vanlig) Vilde,Johanne,Kamilla,Hedda W,Hedda S,Sanne,Annikken som alle ble belønnet med Godtepose av en beveget trener Trine.    Vi gleder oss til å se jentene igjen til neste år ,med  en god vintertrening bak seg.