Kretsmesterskapet i boks for J13

Glade heltinner

Etter 7-1 på på Rjukan er det vel greit å kalle seg kretsmester.En rufsete start med Rjukan mål etter kort tid tegnet ikke godt,men etter å ha fått kjøreturen ut av bena vartet jentene opp med sitt vanlig gode spill.4-1 ledelse til pause var velfortjent.Mål av Hedda,Synne og Frida.Langt friskere 2 omg. med bra balllvekslinger,finter(spesielt av Hedda og Frida)som tok pusten fra Rjukan publikummet.Sikkert forsvarspill av Linnea,Rebekka og Henriette(som hadde klart å glemme fotballsko). En hardt arbeidende blondine fra Hoppestad(Stine) fikk lønn for strevet med fint mål.Nye Hedda mål viser at det har løsnet igjen der i gården.(med vilje,troen på seg selv og evnen til å skaffe seg sjanser var det bare et tidsspørsmål).Mål på hode etter en av Synne`s perfekte cornere.Vilde ,Andrea og Pernille bidro sterkt til at dette ble en fin torsdagskveld.Karoline sto en prikkfri kamp og vil ikke ha skyld for målet de fikk.Hun elsker å lese skryt om seg selv,så det må hun jo få. Med kebab på Notodden og en svært munter gjeng i bilen ble turen til Ødemarka vellykket. En herlig gjeng alle sammen som vi håper fortsetter i flere år.