Serieavslutning for G8

Fossum G8 avsluttet en fin høstsesong på Trollmyra stadion i Siljan, torsdag 23. september.

Første motstander denne kvelden var hjemmelaget. Fossum åpnet første omgang sterkt med tre raske scoringer av Oskar og Iver, mens Siljan ikke hadde en sjanse mot keeperen vår, Joakim og det sterke forsvaret. Andre omgang overrasket Siljan med to raske scoringer, men etter noen alvorsord fra sidelinjen ble tempoet og lagspillet betraktelig bedre; først la Albert et fint innlegg til Jonas og deretter satte Albert inn scoring nummer fem etter et innkast fra Iver. Stillingen ble fortjent 3-5 til Fossum.

Andre kampen mot Eidanger startet med en god redning av kampens keeper, Christer. Fossum overtok ballen, og Martin kjempet seg til en scoring. 1-0 til Fossum!  Lagspillet fungerte godt. Guttene var flinke til å sentre og kjempe i forsvar, men Eidanger var hakket bedre utover i denne kampen, og de vant til slutt 5-3.

Vi avslutter denne sesongen med cup på Tollnes, lørdag 2. oktober.