Stø kurs mot kretsmesterskap for J13

En glad gjeng

Toppkampen som ble nok en overkjøring. 0-11 på bortebane er bra.

Vi hadde tro på at vi skulle ha en bra sjans mot Langesund som også var ubeseiret før dagens møte.Men at vi var så mye bedre en nr.2 på tabellen regnet ingen med. Heller ikke Langesundjenter som nok skjønte at `kula` skal havne i Skien nord. Vi spilte nok en grei kamp uten å ta ut mye ekstra.Litt daft i perioder,men det holder jo når vi har jenter som vet hvor målet står. Etter forrige kamp hvor vi lurte på hvor Ingrid hadde gjort av scoringsfoten(kun 3 mål på 108 sjanser) visste hun i dag virkelig klasse.Jobbet og slet,vant baller og scoret flere fine mål.Kjempebra Ingrid.Pluss også til Vilde.Målscorere klarer ikke undertegnede lenger å holde styr på og dessuten så er det viktigste at vi får mål og ikke  hvem som scorer dem. Dagens spillere var som følger: Frida V,Ingrid,Rebekka,Synne,Frida S.L,Hedda,Henriette,Pernille,Camilla ,Vilde og Linnea.  Men husk at det kreves full skjerpings i resten av kampene,selv om målforskjellen skal bli vanskelig å ta igjen. Hold fast   104-11.