Fra seier til seier for J9

Vinnerlaget

Knallkamp av jenter 9.   3-1 over Herkules.

Nå begynner spillet virkelig å sitte for jentene. Idag så vi fine kombinasjoner hele veien. Faktisk så bra at den ellers så engasjerte trener Trine var målløs (ikke vanlig).  Vi fryktet litt kampen siden vår vanlige keeper hadde tatt seg den frihet å reise til Kreta. Frykten var grunnløs da Camilla spilte heilt forgudanes. Bak i forsvar ryddet Hedda S,gjestespiller Eline(som Trond nok ikke får igjen) og Unitedkjempen Sanne opp i stor stil. Foran storspilte Hedda W,Stina og Vilde. At det sto 0-0 til pause skyldes en god keeper og en dommer som  likte Herkules gule farger best(han var svensk) .Men i 2.omg løsnet det,først ved Hedda W som presset på til ballen lå i mål. Så skulle dagens dommer igjen komme i fokus da han unnlot å blåse straffe når Hedda ble meid ned.Da det samme skjedde rett etterpå med Vilde måtte han gi oss straffe(etter litt påminnelse fra en noe engasjert far), straffen satt lagets storscorer Vilde hardt imål. Da samme spiller la på til 3-1 var dagen reddet. Er det noen av lagene oppover som vil låne spillere så bare si ifra? Håper like mange supportere møter til neste kamp også. Dommer Jonas er tilgitt og veldig velkommen han også. Neste kamp blir vel så bra at selv Rune blir målløs!!!!!!