Seier for Jenter 9

                                                                                                                                                                                                                                                   

Jenter 9 laget som slo Kragerø 5-1

Tildels bra spill da kommende stjerner knuste Kragerø.

Etter en noe svak åpning spilte laget seg til  mange sjanser. At det til slutt bare ‘ble`5-1 skyldes bra keeperspill. Vår en egen keeper, Johanne, spilte også meget godt. Bak ruvet Sanne som en Man.U. stopper,godt hjulpet av Hedda S.,Camilla og Anniken.Foran spilte Hedda W. en god kamp,men dagen’s Fossum spiller ble nok Vilde med 3 mål (hat-rick) . Hedda S og Hedda W scoret 1 mål hver. Laget’s smågale trener(Trine) ser frem til fortsettelsen.