Ny trener og info ang 2024 sesongen

Etter at vi overlot vårt damelag til Odd i 2020, har det vært utfordringer med å få på plass ett skikkelig opplegg for våre spillere pga for få spillere. For ca 1 år siden begynte vi derfor å snakke med Storm om ett mulig samarbeid på damesiden, sånn at de også skulle få de mulighetene som guttene har i Skien.Det har vi etter mange utfordringer og mye jobb endelig klart å få til. Takk Storm! Denne avtalen er nå godkjent i kretsen og har en varighet på 3 år. Underveis i prosessen kom også Odd breddeklubb inn og ønsket ett samarbeid ang sitt J17 lag da de ikke har ett senior lag i klubb. Vi har derfor også fått disse inn i en 3 klubbssamabeid. Fossum, Storm og Odd for J17. Så nå er vi klare til å ha ett fint samarbeid og like muligheter for jentene på flere nivåer i Skien!Så tilbake til damelaget og presentasjonen av den nye treneren vi hadde for over 40 jenter og støtteapparat på Fossum klubbhus i går. Han vi er så heldig å ha fått som trener er Miquel Angel Ferrer Seva. Han er 37 år, født i Spania, men har de 4 siste sesongene vært trener i Sogndal. Her har han vært akademiansvarlig, trent G14, har også vært rekrutteringsansvarlig, Fair Play ansvarlig, inkluderingsansvarlig og trener i Sogndal United.Siden 2021 har han også vært tilknyttet NFF Sogn og Fjordane rundt sone og kretslag.Miquel har sin trenerutdannelse fra Spania og har UEFA PRO lisens som er den høyeste utdannelsen i UEFA! Vi er veldig glade for at han nå skulle flytte til Skien, og ønsker å bidra med sin kunnskap, sånn at våre jenter får en fotballhverdag de fortjener! Jentene på møtet i går virket veldig fornøyde over hva de hørte, og her skal det være plass til alle. Så i 2024 vil ha 2 damelag som heter Fossum / Storm. Vi håper også alle andre trenere på gutte og jentesiden i Fossum vil få nytte av hans kunnskap og erfaringer!Her er Miquel flankert av Kim Ass, sportslig leder i Storm og vår sportslig leder Ivar Horrigmo.