3 DIV. DAMER FOSSUM – LIER PÅ SKAGERAK ARENA

Damelaget spiller hjemmekamp på Skagerak Arena fredag 14. Juni kl 19.30. Under ser dere invitasjon som er sendt ut til klubbene i Skien og Siljan. Håper mange Fossumlag kommer på kamp og blir med på «minikamper» i pausen! Gratis inngang.
Velkommen!😊

Fossum IF Skien inviterer fotballjenter og jentefotballsupportere i Skien og Siljan til fotballkamp og jentefest!

Som et av våre bidrag til jentesatsingen i Telemark, skal vårt unge seniorlag i 3. divisjon møte Lier på Skagerak Arena fredag 14. juni kl. 19.30. Dette er i samarbeid med Odds Ballklubb, og vi håper at dere har lyst til å hjelpe oss med å skape en flott kveld og en fin ramme rundt kampen.

For Fossums fotballjenter er det er en stor opplevelse å få spille på Skagerak Arena. Den følelsen ønsker vi å dele med flere. I pausen vil vi derfor også invitere de jentene som kommer, som er under 12 år, til å delta i «minikamper» inne på stadion. Møter dere opp i egne drakter så er det fint, men vi tar også med vester til de som ikke har. Påmelding til «minikampene» sendes til post@fossum-fotball.no innen 13. juni.

Vi håper det blir en god og spennende kamp mot Lier, og at vi får en hyggelig kveld sammen på Skagerak Arena. Vi gleder oss!

Fossum IF Skien
Kvinner Senior A

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, utendørs og tekst