Årets Ildsjel – NRK-opptak på Fossum torsdag 6. desember kl 17.30.

Årets Ildsjel – NRK-opptak på Fossum torsdag 6. desember kl 17.30.

Fossum’s Viktor Arvesen er en av fem kandidater til å bli årets ildsjel på Idrettsgallaen i Stavanger i januar. I den forbindelse skal det lages en kort reportasje av NRK som skal sendes ifbm den endelige nasjonale avstemningsrunden som starter i midten av desember.

Torsdag 6. desember kl 17.30 kommer NRK til Fossum arena for å lage denne reportasjen. Vi ønsker hele klubben velkommen til Fossum for å bli med å lage fest og stemning rundt dette! Det vil bli servert gløgg og pepperkaker og vi får besøk av ordføreren Hedda Foss Five.

Vi oppmuntrer alle til å ta på seg Fossum tøy og komme på Fossum arena torsdag 6. desember kl.17.30 så skal vi sammen gjøre vårt for å løfte Viktor frem som årets ildsjel i Norge!