METTE GRINI TIL MINNE

Så kom meldingen som vi helst ikke ville ha, men som vi likevel prøvde å være forberedt på – Mette Grini hadde gått bort etter lengre tids sykdom. Hun døde på bursdagen sin 26. okt og ble bare 47 år gammel. Mette var ei gladjente og humørspreder i fotballmiljøet i distriktet og var innom Urædd og Skidar, før hun ble en sentral spiller og etter hvert lagleder i Fossum. Mette brant for jentenes plass i fotballmiljøet og hun representerte Fossum i flere sammenhenger på fotballkretsens samlinger. At det etter snart 50 år med damefotball i Telemark, fortsatt må kjempes for jentenes plass i fotballmiljøet provoserte henne. Mest husker vi Mette som den muntre og livsglade jenta som alltid fant på noe moro sammen med sine gode venner. Hun var en viktig bidragsyter til det gode fotballmiljøet blant guttene og jentene i Fossum. Etter at Mette ga seg med A-lagsfotballen, tok hun ansvar for vårt 7èr lag damer og hentet hjem flere kretsmesterskap. Det var alltid en fornøyelse å være på sidelinjen å høre Mette`s kommentarer til situasjoner som oppstod. Hun kunne også gi lyd fra seg på Odds hjemmekamper på Falkum.

Nå er vi mange som har det vondt, men som også har mange gode minner å trøste oss med. Det føles vanskelig å forstå at Mette i sin beste alder ikke skal være sammen med oss lenger. Tankene våre går til familien som i løpet av det siste året har mistet både Mette og broren Jarle. Til Gunsten og guttene Daniel og David, vi føler og deler sorgen med dere.

For fotballvenner og styre i Fossum Idrettsforening

Viktor Arvesen, leder