FOSSUM BLIR ÆRESGJESTER PÅ ODD – ROSENBORG

Hei alle sammen,

Mandag 2.april spiller Odd igjen mot Rosenborg på Skagerak arena kl.20:00. Fossum er invitert til å være Æresgjest på denne kampen. Det vi si at alle klubbens spillere og tilhengere kommer inn gratis, Fossum spillere stiller som maskotter og ballhentere og det skapes litt oppmerksomhet rundt Fossum som klubb denne kvelden på arenaen. Odd ønsker også et opplegg i Fan-zone. Styret har forespurt G9 om å være maskotter, og J12 om å være ballhentere.

Styret synes det hadde vært kjempegøy å få samlet en stor gruppe Fossumspillere og tilhengere, slik vi gjorde i november, til å bli med denne kvelden på Skagerak arena, gjøre Fossum synlig på arenaen, heie frem Odd og ha det gøy!

Jeg ber dere lagledere sende ut mail til foreldre med denne invitasjonen! Vi trenger svar innen utgangen av fredag 23.03.18., om hvor mange fra ditt lag som ønsker billett. Både søsken, foreldre og andre Fossum-tilhengere er velkomne! Vi må bestille billetter på forhånd.

Send mail om antall ønskede billetter til Karl Ernest Bøe Koch, kern-koc@online.no, som skal koordinerer dette!

Merk mailen til med ODD- Rosenborg Skagerak arena 2.april.