Vi ønsker flere sponsorer!

Telemarks beste
Telemarks beste (Kretsmestere J16 nov 2014)

Vil din bedrift eller din arbeidsgiver være med på laget?

Fossum IF vil gjerne ha flere sponsorer og støttespillere for å utvikle klubben og klubbens tilbud videre. Klubben har en av byens flotteste arenaer for fotball og i disse dager starter arbeidet opp med et helt nytt aktivitetsområde for barn. Mange mennesker er innom anlegget daglig og klubben kan derfor tilby god synlighet for de som vil ha et stadionskilt eller annen reklame på anlegget.

Lagspakken:
Har du et barn eller barnebarn som spiller på et bestemt lag kan du sikre dette laget inntekter gjennom en lagsavtale. Eksempel: Et 3 meter skilt koster 3000,- kroner + mva pr. år og hvis du inngår en 3 års avtale vil hele innbetalingen i år 1 gå til «ditt» lag. I år 2 vil halvparten av innbetalingen gå til laget og i år 3 vil hele betalingen gå til klubben. På denne måten sikrer vi både lagene inntekter og klubben midler til å vedlikeholde og utvikle anlegget videre.

Ta kontakt med sponsoransvarlig: Jan Kleppe, 91538610, jankl@hotmail.no