J 16 forsvarte TM tittelen

Som i fjor tok J 16 Telemarkmesterskapet til Skien nord. 3 seire i gruppespillet,men et fortjent tap mot Skarphedin.

I semifinalen var det duket for kamp mot Urædd’s beste,men her gjorde jentene jobben og vant fortjent 4-1. Så da hadde vi alle muligheter til revansje mot Skarphedin. Skarphedin ga oss en god leksjon i formiddag,så det var en skeptisk trener som dro i gang oppvarmingen. Men det var ett langt mer velspillende Fossum lag vi fikk se. Tidlig 3-0 ledelse etter 2 mål av Mari og 1 av Hedda. Mye bra spill og kjempingga Skarphedin hodebry. De fikk sin redusering,men Hedda punkterte kampen med sitt 2 mål. Solid forsvarspill og sikkert keeperspill(Kamilla) gjorde at Skarphedin kun fikk ett mål til.  Gratulerer jenter. Vi er stolte av dere alle. Kamilla,Martina,Frida,Maren,Hedda,Dina,Mari,Maria,Charlotte,Malene og Oda.

J 14 leverte en god semi mot Stathelle(som ble TM mestere) og G 14 tapte i kvartfinalen mot Stathelle,etter bra spill i gruppespillet

Telemarks beste
Telemarks beste