Meld deg på fotballtrenerkurs

Thomas viser engasjement som trener for gutter 9 år
Thomas  Johnsen viser engasjement som trener for gutter 10 år

Fossum kan nå tilby gratis kurs for de i klubben som ønsker å formalisere sin egen kompetanse, lære nytt og bli tryggere i sin rolle som trener. Kurskveldene er på Fossum og er som følger; tirsdag 20. august, torsdag 22. august og tirsdag 27. august, alle kvelder 18-21. Meld deg på innen 10. august.

Tar man alle delkurs (fire trinn) ender man som C-lisenstrener. Første trinn er barnefotballkurset, som gir deg autorisasjon som barnefotballtrener. Det er å anbefale at man tar den gitte rekkefølgen på kursene. Vi ønsker å komme gjennom alle delene i løpet av 2014. Det er ikke krevende eller krav til kompetanse for de som deltar. Det er motiverende og moro å få påfyll slik at man kan gjøre sin trenergjerning enda bedre.

De to første kveldene er det teoriundervisning, og den siste kvelden er det praksis på banen.

Send epost til post@fossum-fotball.no

Les mer om trenerkursene på NFFs hjemmeside (antall timer brukt på hvert kurs varierer fra fylke til fylke)