Tap for G12

Andreas Carlsen gratulerer Jonas Loen med anndremålet til Fossum.
Andreas Carlsen gratulerer Jonas Loen med andremålet til Fossum.

I Fossums første kamp i DanaCup endte det med tap for gutter 12 mot et bedre maltesisk lag. Likevel ble det scoret to mål, men når motstanderen får ni hjelper det lite. Det var en nervøs gjeng gutter som gikk utpå, og etter elleve minutter stod det allerede 3-0. Mads Nordbø Forsberg hadde et nydelig frispark som gjorde at stillingen var 3-1 noen minutter. Motstanderne fikk to mål til før pause. De scoret mye på overganger, og var et klart bedre teknisk lag. Etter halvspilt andreomgang var stillingen 8-1. Det siste målet som ble scoret i kampen var et pent skudd fra Jonas Loen som gikk over keeper og inn i lengste hjørnet.

Moralen var god og likeså innsatsen, selv om det klart var en tøff start på cupen.