5-1 seier til J 16

Målscorer Siri Lill
Målscorer Siri Lill

J 16 leverte en god seriekamp etter en svak cuphelg. 5-1 lar seg absolutt høre.

!. omg kom jentene stadig til store sjanser etter godt og variert spill. 1-0 ble satt inn av Dina etter kjemping i feltet. 2-0 sikkert satt inn av Kamilla etter flott forarbeid på venstresiden hos Ida B. 3-0 kom på et frekt ,hardt skudd fra Siri Lill. Nok en gang assist på Ida B.  Forsvar og keeper med stålkontroll. 2 omg. litt mindre velspilt,men fullstendig overlegne. Mange som ville score,men kun 2 mål. Deriblant fra Sara.

Det ble en sisteplass i helgens eliteturnering i Tønsberg. Sondre fornøyd med spillet i enkelte av kampene. Litt lite samhandling og periodene hvor alle var på samtidig ble for korte mot gode lag som vi her møtte. Men som bildet viser tok ikke det humøret fra jentene. Vi hadde her også med oss Silje og Sigrid fra Vinje. Hyggelige og gode fotballspillere som også blir med til Danacup

 

våre gjestspillere Silje og Sigrid
våre gjestspillere Silje og Sigrid