Nå er treningstidene klare

vintertrening

Vintertrening 2013 – Disse treningstidene er nå gjeldende fra og med mandag 7.januar.

Skulle det nå likevel være slik at dere er satt opp på helt feil tidspunkt, så må Viktor få beskjed om dette snarest og senest tirsdag 8.januar. Det betyr at det kan komme små justeringer på treningstidene til uka, men vi håper selvfølgelig at disse treningstidene passer for alle. Eventuelle tilbakemdlinger sendes på epost til viktor.arvesen@gmail.com.

 

Mange av dere har vinterpause eller har inntreninger nå gjennom vinteren, og flere har gitt tilbakemeldinger om at dere ikke starter opp med utetreninger før februar/mars/april. Det betyr at banen kan ha noe ledig kapasitet. Dersom noen lag trenger banen utover oppsatt treningstid, til f.eks treningskamper, så må det gjøres avtaler mellom lagene og Viktor må varsles. Er det ikke gjort avtaler, så er det oppsatt lag som har rett til å bruke banen.